Epres Bond Repair Treatment

499,00 kr.

Den nye banebrydende Epres Bond Repair Treatment er til alle der ønsker at pleje håret ekstra derhjemme. Nomineret til beste test 2024. Dansk Beauty Awaro.
 
EPRES – der giver dyb og langvarig reparation af skader i håret, forårsaget af kemi, varme eller miljømæssige påvirkninger.Et simpelt sprayprodukt, der aktivt reparerer hårets svovlbindinger, som danner den indre struktur i et sundt hår. Når du genopbygger svovlbindingerne med epres får du et blødere, mere glansfuldt og stærkere hår med langt mindre skade og krus.Anvendelse:

Fyld vand op til stregen på sprayflasken og derefter én ampul. Ryst og spray i tørt hår, inden bad, håret skal fugtes ca. 50%. Lad sidde i kun 10 min. – vask håret 2 gange.

Det bliver bare ikke nemmere at få det lækre hår du drømmer om ! 

Tip – Det kan med fordel sidde længere tid i håret.

  • Inden træning
  • Inden strandturen
  • inden sengetid (bare husk at håret skal være helt tørt inden du ligger dig på puden)

I badet bruger du de vaske og plejeprodukter du normalt bruger. Ikke noget med en speciel shampoo, kur etc. bare det du normalt bruger – husk og afslut hårvasken og conditioner , hvor det bliver meget nemmere at style håret.

Indeholder:

Sprayflaske + 2 ampuller med Epres koncentrat. Nok til ca 2-4 mdr. alt afhængig af tykkelse og længde. 30 ml

Når kuren er blandet i flasken kan den holde sig i 2 måneder

Hvad er en Bond Builder Kur?

En bond builder kur er en type hårbehandling, der hjælper med at genopbygge og styrke hårets bindinger og struktur. Den bruges ofte til at reparere skadet hår, især efter farvning, lysning eller andre kemiske behandlinger, der kan svække hårets struktur.

Disse kurbehandlinger indeholder typisk aktive ingredienser, der arbejder på molekylært niveau for at genopbygge og forstærke de kemiske bindinger i håret. De kan også hjælpe med at forhindre fremtidig skade og gøre håret mere modstandsdygtigt over for påvirkninger udefra.

Når du bruger en bond builder kur, kan du forvente at se forbedringer i hårets styrke, elasticitet og glans over tid.

 

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.